Politika privatnosti

ДАТАЦЕНТАР.НЕТ Сајт Изјава о приватности

 
Овај документ је последњи пут ажуриран 21. јануара 2008. године.

1. ПРИЗНАЊЕ И ПРИХВАТАЊЕ УСЛОВА

Датацентар.нет је посвећен заштити своју приватност, ово Изјава о прописује наше садашње праксе приватности у вези са информацијама које прикупљамо када ви или ваш рачунар комуницирају са нашег сајта. Приступ Датацентар.нет, ви прихватате и потпуно разумемо Датацентар.нет Изјаву о приватности и слободно пристајете на праксом прикупљања информација и употреба су описани у овом страница Изјава о приватности.

2. УЧЕСТВУЈУ Мерцхант ПОЛИТИКЕ

Релатед услуге и понуде са линковима са овог сајта, укључујући вендор сајтовима, имају своје изјаве о приватности које се могу погледати кликом на одговарајућим линковима у оквиру сваке одговарајуће сајту. Онлине посетиоци и остали који учествују у Датацентар.нет услуге су охрабрени да учествују у иницијативама приватности индустрије и да одговоран однос према приватности потрошача. Пошто немамо директну контролу над политике и праксе учешћа трговаца и осталим трећим лицима, нисмо одговорни за праксу приватности или садржај тих локација. Препоручујемо и охрабрити да увек прегледате политику приватности трговаца и осталим трећим лицима пре него што дају било какве личне податке или завршити сваку трансакцију са таквим странкама.

3. Информације које прикупљамо И КАКО Користимо га

Датацентар.нет прикупља информације од својих корисника у 4 начина: директно са нашег веб сервер логова, кориснички подаци су, уз Цоокиес и са трацкер софтвера.

/ 1 Веб Сервер трупаца.

Када посетите наш вебсајт, можемо пратити информације да управља сајт и анализирати њихову употребу. Примери информација које могу пратити су:
Твој адресу Интернет протокола.
- Врста претраживача или рачунара који користите.
- Број линкова кликнете на самој локацији.
- Држава или држава из које сте приступили сајт.
- Датум и време ваше посете.
- Име вашег Интернет провајдера.
- Веб страница можете повезати на наш сајт из.
- Странице сте видели на сајту.

/ 2 Коришћење колачића
Датацентар.нет може користити колачиће за персонализацију или побољшати своје корисничко искуство. Колачић је мала текстуална датотека која се налази на чврстом диску од стране веб сервера. Колачићи се не могу користити за покретање програма или преношење вируса на рачунар. Колачићи су јединствено додељени Вама, и једино могу бити прочитани од стране веб сервера у домену који је послао цоокие до иоу.Примари сврха цоокие-је да обезбеди прикладне погодности да вам штеде време. Ако персонализујете веб страницу или се крећете у оквиру сајта, цоокие помаже сајт да поново позове специфичне информације за наредне посете као тему или других личних подешавања. Ово поједностављује процес испоруке релевантног садржаја и бољу навигацију сајта пружајући и штеди жељене опције и логин информације, као и пружање персонализованих фунцтионалити.Датацентар.нет задржава право да деле укупну статистику сајт са партнерским компанијама, али не дозвољава компанијама осим наши провајдери услуга независних поставити колачиће са нашег сајта, осим ако постоји привремени, превасходни вредност купца (као што спајањем са сајтом који се ослања на колачиће трећих страна) .да имају могућност да прихватите или одбијете колачиће. Већина веб претраживача аутоматски прихвата колачиће, али обично можете изменити подешавања претраживача да одбија цоокие. Ако одбијете колачиће променом подешавања Вашег бровсера онда бити свесни да то може онемогућити неке од функционалности на нашем сајту као Јава Сцрипт у вези са облицима и веб дизајн.

Ми користимо маркетиншке компаније треће стране за приказивање огласа када посетите наш сајт. Ове компаније могу да користе информације (не укључујући ваше име, адресу, е-маил адреса, или број телефона) о вашим посетама овом и другим сајтовима како би се обезбеди рекламе о роби и услугама од интереса за Вас. Ако желите више информација о овој пракси и да ли желите да се овакве информације користе овим компанијама, кликните овде.

/ 3 Личне информације корисника

Посетиоци нашег сајта може да се региструје да купи услуге или да дају коментаре на сео блог, форум, пост класификовани или направити фото албум. Када се региструјете, ми ћемо тражити неке личне податке као што су име, адреса, е-маил, број телефона или број рачуна и друге релевантне информације. За остале врсте регистрација, ми ћемо тражити релевантне информације. Такође се може тражити да открије личне податке нам тако да можемо пружити помоћ и информације за вас. Такви подаци могу бити оправдано у циљу пружања онлајн техничку подршку и решавање проблема.
Ми нећемо открити личне информације које прикупимо од вас трећим лицима без вашег одобрења, осим у мери у којој је потребно, укључујући:
- Да бисмо испунили Ваше захтеве сервиса за услуге.
- Да се ​​заштитили од одговорности,
- Да би се одговорило на правном поступку или у складу са законом, или
- У вези са спајање, припајање, односно ликвидације друштва.

4. Приступање Веб информације о рачуну

Ми ћемо вам обезбедити средства како би се осигурало да се лични подаци у датотеци својој веб рачуна тачне и актуелне. Можете прегледати ове информације контактирајте нас слањем е-маила на нашем службенику за подршку - [емаил протецтед]

5. ИЗМЕНЕ Приваци Статемент

Датацентар.нет има дискреционо право да повремено ажурирати ову изјаву о приватности, Када то учинимо, такође ћемо ревидирати "Упдатед" датум на врху странице Политика. Предлажемо вам да повремено прегледате Датацентар.нет изјаву о приватности да остану информисани о томе како ми помажемо да заштити личне податке које прикупљамо. Ваша континуирана употреба сервиса подразумева Ваш пристанак на ове изјаве о приватности и исправке.

6. КОНТАКТ

Ако имате питања у вези са нашим Изјава о приватности, његово спровођење, неуспех да се придржавају ове Изјаве о приватности и / или наших општих пракси, контактирајте нас или пошаљите своје коментаре на:

[емаил протецтед]