Rade

Quad 34 ploča

Oglas pregledan 152 puta
 

Cela štampana ploča Quad 34 pretpojačala izvadjena zbog oštećenih vodova, ko zeli da sklapa ponovo ili proba neku modifikaciju dotičnog ovo je jedinstvena prilika.
Štampana veza je oštećena na nekoliko mesta sa donje strane i nastavljana žicom (tako je došao prethodnom vlasniku) vidljivo na slikama,
Dva pina potenciometra su odlepljen prilikom skidanja pot a vodovi oko Volume potenciometra su isečeni da bi se probala pasivna varijanta pretpojačala sa tim modelom Apls-a pre nego je sve izašlo iz kutije.
Blok kondenzatori su skinuti integralna kola nisu menjana barem ne sa moje strane. Nedostaje trafo prednji panel i potenciometri, pločica gramofonskog pretpojačala, potenciometar od 83k i potenciometer 23kx2 prodaju se u posebnim oglasima jer su ispravni. Ukoliko sam nesto propustio na zahtev postavljam još slika

Lično preuzimanje ili slanje PostExpressom nakon uplate postarine ( postnet , mobilni) , kontakt samo ovde


Stanje je: korišćeno
Vrsta oglasa: Prodajem
Dostupan na Whatsapp :This item cost 3000.00 RSD. In USD will cost you $28.8

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"